Archief 2007

Galaconcert "Christmas in Harmony" groot succes

Op 14 december om 20:00 uur startte het galaconcert van "De Harmonie" en het was weer een concert om van te smullen. Het publiek kon genieten van mooie muziek. Solisten als Sarah Wijzenbeek op cello, die prachtige klassieke werken speelde en Norbert Kögging zong nummers van Frank Sinatra, maar ook van Guus Meeuwis. Ze wisten bij het publiek een gevoelige snaar te raken. Vocaal ensemble Collage liet op een fantastische wijze horen wat alléén stemmen mogelijk maken. Kortom een heerlijke avond.

wim1.jpg - 43.20 Kb

Wim van Dorland neemt waardig afscheid

wim en jan2.jpg - 37.61 Kb           Beroepsmatige verplichtingen hebben dirigent Wim van Dorland doen besluiten om afscheid te nemen van "De Harmonie". Wim gaf een waardig afscheid in de de vorm van zijn laatste galaconcert, maar ook "De Harmonie" liet haar dank niet onbetuigd. Er werd een gedicht opgedragen aan Wim en speciale nummers ten gehore gebracht. Kortom volop waardering voor alles wat Wim van Dorland voor ons heeft betekend. "De Harmonie" mocht eveneens haar eerste werk uitvoeren onder leiding van de nieuwe dirigent Jan Wijenberg. Speciaal voor Wim van Dorland werd één van zijn lievelingsstukken gespeeld.

Wim van Dorland (links) draagt het stokje
  over aan Jan Wijenberg