Optreden "De Harmonie" bij Jubileumconcert Wovegas Mannenkoor

dsc_0173.jpg - 150.41 Kb

De Harmonie o.l.v. Jan Wijenberg

Met dank aan Lenus van der Broek voor de foto reportage

dsc_0111.jpg - 58.04 Kb                                                                                                                                                Het Wolvega's mannenkoor o.l.v. Berard Slofstra, hield vrijdag een bijzonder jubileumconcert.
70 jaar geleden werd het koor opgericht. Het koor, dat behalve uit Weststellingwerf, veel leden telt uit de buurgemeenten Ooststellingwerf en Steenwijkerland, beleefde haar hoogtijdagen in de jaren zestig van de vorige eeuw.

dsc_0167.jpg - 170.11 Kb

Na de pauze trad "de Harmonie" op met Elsa's Procession van Richard Wagner en Saga Candida van Bert Appermont.  Een suite van 7 hoogtepunten uit de Vlaamse musical met de naam "Zaad van Satan". De musical speelt zich in de Middeleeuwen en gaat over de heksenjacht in de 17e eeuw. De avond werd afgesloten met een gezamenlijk optreden met Conquest of Paradise. Na afloop volgde een staande ovatie van het publiek.

dsc_0181.jpg - 101.46 Kb

De Harmonie samen met het Wolvega's Mannenkoor