Scholenactie 2010 weer van start

Woensdag 13 januari start "De Harmonie" haar jaarlijkse scholenactie. Dit jaar worden scholen in De Hoeve, De Blesse, Oldetrijne, Oldelamer en Wolvega bezocht. Doelstelling van de harmonie is om kinderen kennis te laten maken met muziek. Aan jeugd is geen gebrek bij de vereniging en dat willen we graag zo houden. Door ieder jaar een aantal nieuwe leerlingen te werven, blijft het ledenaantal op peil. Om de drempel zo laag mogelijk te houden biedt de vereniging kinderen die geïnteresseerd zijn in de muziek, een aantal proeflessen aan. Zo kan men zonder enige verplichting kennis maken met een muziekinstrument. Men heeft de keuze uit hout, klarinet, fluit, saxofoon en koper, trompet, trombone waldhoorn etc en melodisch slagwerk. Ook kinderen van scholen die we dit jaar niet bezoek en ouderen kunnen gebruik maken van de proeflessen, heb je belangstelling mail dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De aftrap werd gegeven bij “De Adelaar”. Op deze school zitten 7 leerlingen van De Harmonie, vier slagwerkers en drie dames op klarinet. De foto's zijn van Lenus van der Broek.

dsc_3661-1.jpg - 116.46 Kb
 dsc_3668-1.jpg - 125.78 Kb
 Nynke, Marit en Jessica op klarinet  Rosier, Ishan, Edwin en Jannick op slagwerk

Bent u nieuwsgierig bent geworden, kom eens langs op woensdagavond in het Lindecollege, tussen 18.00 - 21.30 kunt u bij ons terecht.

tuindorpschool3.jpg - 239.68 Kb

De Tuindorpschool

dorpsschool de blesse1.jpg - 223.92 Kb  dorpsschool de blesse2.jpg - 254.84 Kb

De Dorpsschool De Blesse