Jeugddag 2010

p1010779.jpg - 72.56 Kb

JEUGDDAG DE HARMONIE AANVANG CONCERT: 19.00 UUR IN HET LINDECOLLEGE

17 april is de jaarlijkse jeugddag van "De Harmonie". 50 leerlingen van de scholen hebben de eerste proeflessen gehad en bereiden zich nu voor op de jeugddag. De middag staat in het teken van spel en muziek. 's avonds is er een concert waar ook alle kinderen aan meedoen. Daar zullen zij samen met o.a. de AMV leerlingen enkele stukjes spelen. Aan het concert nemen 3 onderdelen van "De Harmonie" deel, het slagwerkensembe o.l.v. Cees Leerling, het jeugdorkest o.l.v. Marja Kremer en het A orkest o.l.v. Jan Wijenberg.
De leerlingen worden begeleid door een aantal enthousiaste vrijwilligers van de vereniging, te weten Roelof Akkermans, koper, Gea Koopman en Lisanne Pen, dwarsfluiten, Joke de Hoop, klarinetten, Marcel Nanninga, saxofoons, Anneke Hanewald, Waldhoorns en de slagwerkers door Cees Leerling.  Op de volgende foto's ziet u een deel van de leerlingen druk aan het oefenenen. De jeugddag van de Harmonie is inmiddels een begrip in Wolvega waar jong en oud elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer ontmoeten.