Mooie afsluiting 2010

De Harmonie heeft de laatste maanden van het jaar niet stilgezeten. Na het galaconcert was er op 20 november een openbare repetitie van alle slagwerkers o.l.v. Cees Leerling. Alle ouders werden aan het eind van de repetitie getrakteerd op een schitterend concert. U kunt op 13 februari, het Valentijn concert door de gehele Harmonie, kennis maken met deze enthousiaste groep. Afgelopen zaterdag had het A orkest o.l.v. Jan Wijenberg een optreden in Appelscha op uitnodiging van de Rabo Bank. Samen met Euphonia en een shantykoor. Zondag is het jeugdblazers ensemble o.l.v. Marja Kremer op bezoek geweest bij Berkenstede.
dsc_2248.jpg - 88.12 Kb
dsc_2275.jpg - 85.98 Kb
Tot slot van 2010 werd afgelopen woensdag, 22 december in het Lindecollege een kerstconcert verzorgt door het A orkest o.l.v. Jan Wijenberg en het jeugd blazersensemble o.l.v. Marja Kremer. Met meer dan 200 bezoekers zat de zaal mooi vol. Een leuk vlot programma door beide orkesten, glühwein en kerstkransjes zorgden voor de juiste kerstsfeer. Een mooie afsluiting van een jaar waarin het bestuur alle zeilen heeft moeten bijzetten. Vooral het faillissement van de muziekschool heeft hen ontzettend veel tijd en energie gekost. Daarom dank aan het gehele bestuur, onder leiding van de inspirerende voorzitter Roelof Akkermans, voor al hun inspanningen. Bestuur, dirigent en leden kunnen trots terugkijken op 2010 en met nieuwe energie vooruit kijken naar nieuwe uitdagingen in 2011.

De foto's zijn van Lenus van der Broek

Dank aan Zoë voor de video opnames