HARTverwarmend Valentijnsconcert 2012

Rechts het A orkest o.l.v. Jan Wijenberg en
het blazersensemble o.l.v. Marja Kremer

dsc_5464.jpg - 99.62 Kb  dsc_5437.jpg - 128.03 Kb

HARTverwarmend Valentijnsconcert Harmonie Wolvega!

Een kleine 150 bezoekers heeft afgelopen zondagmiddag hun harten kunnen verwarmen bij het Valentijnsconcert van De Harmonie Wolvega. Na een warm welkom door het dweilorkest van de verenging “de Lendebloazers” werd het concert geopend door het jeugdblazersensemble onder leiding van Marja Kremer. Bijzonder aan deze groep is dat er niet alleen jeugd in speelt maar ook enkele moeders van leden die afgelopen jaar begonnen zijn met musiceren. Ondanks dat enkele leden pas sinds januari in dit startorkest spelen wisten ze prachtig muziek te maken met enkele bijzonder fraaie solo’s. Daarna was het de beurt aan het slagwerk-ensemble onder leiding van Cees Leerling. Een groep jeugdige slagwerkers die enthousiast een optreden verzorgde. Ze sloegen de sterren van de hemel met werken als Parade of the wooden soldiers en the bongo song. Tijdens de wisselingen werden de mensen getrakteerd op liefdesgedichten, voorgedragen door Mathilde van den Bosch en Marijke Zuurveld. Helemaal in de stijl van Valentijn!Als laatste voor de pauze kwam het A-orkest onder leiding van Jan Wijenberg aan de beurt met The Lord of the Rings. De hobbits kwamen weer tot leven in een prachtige uitvoering. Na de pauze maakte het A-orkest de middag vol met werken als Alpina Saga, At a break of Gondwana en wat voor weer zou het zijn in Den Haag. Natuurlijk mocht ook One thousend voices niet ontbreken. Helaas was Iris Kroes niet in de gelegenheid om het mee te komen zingen. Tot slot werden alle muzikanten van het jeugdblazersensemble aan het A-orkest toegevoegd en speelden ze gezamenlijk Monterosi! Al met al een geslaagde middag voor muzikanten en publiek!