In het nieuw gestoken Harmonie speelt in Lindestede

De Harmonie gaf woensdag avond 22 juni een concert in verpleeghuis Lindestede in Wolvega. Dankzij sponsorbijdragen van Poiesz, Monica’s Sporttiek en Riksma Woonmode zijn het A-orkest en het startorkest gehuld in nieuwe rode blouses.

Start-orkest

Het concert begon met het Start-orkest onder leiding van Marja Kremer. Zij speelden nummers als Zing je mee, Do-re-mi en Tropical Melody. Hierna werd het A-orkest erbij gevoegd. Hoogtepunt was de Hollandse Wals Medley, dat uit volle borst werd meegezongen door de bewoners van Lindestede. Begeleid door meer dan 80 Harmonieleden in één orkest!!

A orkest

Het A-orkest onder leiding van Jan Wijenberg rondde het programma af. En liet onder andere muziek horen van de musical Soldaat van Oranje, Happy van Pharrell Williams, Riverdance en Czardas met als solist op marimba Jannick Akkermans.

Concert in Harmony

Het A-orkest is druk in voorbereiding op het Concert in Harmony. Dat vindt plaats op 21 oktober in Victoria Park. Speciale gast is Erica Yong.

foto's Hillie Wijenberg en Lenus van der Broek