De Harmonie bezoekt Lindestede met het A en Startorkest

Woensdagavond 5 juli hebben het A - en Startorkest van  "De Harmonie" een concert verzorgd in woonzorgcentrum Linde Stede van Meriant in Wolvega. Het Startorkest opende het concert met een aantal solistische optredens.  Complimenten aan de solisten. Na dit optreden werd Marja Kremer in het zonnetje gezet. Ze neemt na ruim 25 jaar afscheid als dirigent van het startorkest. Marja Bedankt !!!! Hildo Flierman zal na de zomervakantie het dirigeerstokje van Marja overnemen.

Daarna speelde het A-orkest samen met het Startorkest o.l.v. Jan Wijenberg samen enkele stukken.

Na de pauze besloot het A-orkest het concert met een aantal prachtige nummers waaronder Morricone's Melody, Soldaat van Oranje en Indiana Jones.