Sponsoren

"De Harmonie" heeft een aantal bedrijven om zich heen verzameld die het orkest een warm hart toe dragen. De bedrijven steunen "De Harmonie" in financiële maar ook in andere opzichten. Wij willen u graag laten kennismaken met deze bedrijven en u erop wijzen dat onderstaande bedrijven een begrip zijn in Wolvega en omstreken die staan voor kwaliteit, duurzaamheid en continuïteit. Kortom "De Harmonie" nodigt u uit om eens een bezoekje te brengen aan onderstaande bedrijven.

Poeisz facebook

Poiesz sponsort onze jeugd

De Harmonie is dit jaar ingeloot in de Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten. Dit betekent kans op een grote geldprijs, afhankelijk van de hoeveelheid muntjes die klanten sparen en in aan De Harmonie schenken. We hopen dat er zoveel mogelijk "fans" van De Harmonie gaan winkelen bij Poeisz en zo dus onze vereniging helpen.

New VE Logo pantone 485C

Vermilion Hoofdsponsor van het galaconcert

Vermilion steunt met haar "Ways of Caring" programma het galaconcert van "De Harmonie". Het doel is om door middel van maatschappelijke schenkingen toegevoegde waarde te bieden aan de omgeving waarin Vermilion met projecten actief is.

In Nederland is Vermilion sinds 2004 actief in de opsporing en winning van aardgas. Deze activiteiten vinden plaats in de provincies Fryslân, Noord-Holland, Drenthe, Zuid-Holland en Brabant. Het hoofdkantoor van Vermilion bevindt zich in Harlingen. Bij Vermilion in Nederland werken circa 200 mensen aan het veilig en verantwoord leveren van aardgas voor onze nationale energiebehoefte.

Rabobank De Stellingwerven  sponsor van "De Harmonie"

"De Harmonie" is erg trots en blij met deze vaste steun van een stabiele sponsor. Het beeldmerk van de bank zal dan ook op belangrijke evenementen en concerten die door de vereniging georganiseerd worden duidelijk te zien zijn.

Riksma Woonmode sponsort al vele jaren het galaconcert

Door het leveren van de stoffering van het podium en de professionele montage daar  is Riksma Woonmode een belangrijke partij in het slagen van het jaarlijks gala-concert van "De Harmonie"

After Pay:

Afterpay is een trouwe sponsor van ons Galaconcert.

Bestellen, ontvangen, zien, en  dán pas betalen wat je wilt houden!  Daarmee maakt AfterPay het online kopen van producten, diensten, reizen, tickets en nog veel meer, wel héél veilig en aangenaam! En…achteraf betalen met AfterPay is zóóó gemakkelijk.

unive logo

UNIVÉ: Daar plukt u de vruchten van

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die u niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid. Ook voor de mensen om u heen. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. In de regio zitten we nog steeds. En daar blijven we ook.

UNIVÉ isponsort ons jaarlijks met een vast bedrag. In ruil daarvoor zijn wij regelmatig te gast op het UNIVÉ sponsor concert.