Scholenactie 2009

"De Harmonie" bezoekt een aantal basisscholen.

dsc_1899.jpg - 65.09 Kb
foto Lenus van der Broek.

De Harmonie heeft meer dan 50 jonge leden. Aan jeugd dus geen gebrek. Wij willen dit graag zo houden en daarom bezoekt de vereniging ieder jaar een aantal scholen. Alle scholen zijn inmiddels bezocht en zowel de leden van de Harmonie die op pad waren als de scholen waren zeer enthousiast. De eerste aanmeldingen voor de proeflessen zijn inmiddels binnen.

De kinderen die belangstelling hebben krijgen 7 proeflessen. Na deze lessen kunnen ze aangeven of ze lid willen worden van de vereniging. Uiteraard kan iedereen zich opgeven voor de proeflessen, wanneer je belangstelling hebt, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onderstaande foto's zijn van Lenus van der Broek.

Hieronder een aantal foto's van de bezochte scholen.