Voorspeelavond jeugd Harmonie 30 juni 2010

 img_3390.jpg - 92.89 Kb                        Het jeugdorkest, o.l.v. Marja Kremer, had vanavond een primeur. Ian van der Molen, 1e waldhoornist in het jeugdorkest, had een compositie geschreven "Hoor hen". Madelon Kok heeft er een arrangement van gemaakt en dit stuk werd vanavond voor het eerst ten gehore gebracht. Jammes dat Ian zelf niet mee kon spelen vanwege een gebroken pols.   
30 juni j.l. was er weer een voorspeeluur waaraan
alle jeugd van de Harmonie deelnam. Ook alle
kinderen die de 2e serie proeflessen volgden.
Op de foto boven ziet u een deel van de slagwerkgroep samen met de leerlingen van de proeflessen o.l.v. Cees Leerling in actie. Als slagwerker moet je verschillende instrumenten kunnen bespelen,
dus ook op een bezemsteel. Een kostelijk gezicht en het klonk als een klok.
   img_3386.jpg - 63.71 Kb  

En uiteraard kwamen de kinderen die aan de proeflessen deelnamen op het podium. (Helaas konden niet alle kinderen aanwezig zijn). In zeer korte tijd hebben zij een aantal muziekstukjes geleerd, samen met een aantal leden van de Harmonie. Grote klasse.

img_3383.jpg - 93.84 Kb         img_3385.jpg - 61.75 Kb           
 img_3384.jpg - 79.21 Kb
Vanaf 1 september as zal de jeugd van "De Harmonie" weer repeteren. Het A orkest start met de 1e repetitie op woensdag 25 augustus ter voorbereiding van het galaconcert op 22 oktober as.