Sfeervol Valentijnsconcert

foto-hh4p8vyt.jpg - 77.68 Kb
Tijdens het sfeervolle Valentijnsconcert werden een aantal leden gehuldigd,(foto's Lenus van der Broek) v.l.n.r.:
Henk van der Velde, Gert-Jan Mans, Andor Smeele, Daniel Krikke, Marjolein van Dijk, Jennie Sipkema, Paul de Vries, Piet Vissia, Sjoerd Sikkema, Femke Loeve en Jan Kannegieter.

Met het Start orkest o.l.v. Marja Kremer, het slagwerkensemble Marim Batutta o.l.v. Cees Leerling, het A orkest o.l.v. Jan Wijenberg en de Lendebloazers heb je de perfecte ingrediënten voor een warm, gezellig en sfeervol Valentijnsconcert.
Een concert waarin de jeugd in verschillende solo's op de voorgrond traden. Leuke, gezellige muziek, prima organisatie en catering, uitstekende presentatie door (mede)voorzitter Jan van Delft, gewoon een goed concert.