Galaconcert Harmonie: één groot feest in bomvol Victoria Park

Foto Lenus van der Broek

Het was een fantastisch feest in een bomvol Victoria park.. Hulde aan de leden van het A orkest van de Harmonie, Charly Luske en dirigent Jan Wijenberg.

Voor de foto's van Lenus van den Broek en Roosmarijn Jongstra: Klik op de knop met de twee pijltjes >> rechts onder dit artikel.

Bekijk ook onze   >>  facebookpagina. <<

Het publiek kon voor aanvang van het concert genieten van het combo van Marcel Nanninga, saxofonist bij De Harmonie. Om 20.00 uur nam dirigent Jan Wijenberg het publiek voor de pauze  mee door verschillende landen met  als nummers Flashing Winds, The Story of Anne Frank, zeer indrukwekkend, Morricon's Melody, met een prachtige alt. sax solo van Marja Kremer, en Elegy, waarin Marijke Zuurveld soleerde op trompet. Met als slot voor de pauze het derde deel van de Armeense Dansen, Lorva Horovel. Een geweldig begin van de avond. Mooie en lovende reacties in de pauze van het publiek. Dit smaakte naar meer en het publiek kreeg meer. Charly Luske kwam binnen met This is a Man's world. Wat een fantastische combinatie dit orkest en Charly. Met nummers als Ik leef niet meer voor jou, dat iemand van je houdt, Feeling Good, Drops of Jupiter,Signed, sealed, delivered, Superstition en als uitsmijter ik kan het niet alleen. Een top avond met een geweldige artiest, Charly Luske. Het publiek was dolenthousiast. De Harmonie kan terug kijken of weer een top galaconcert, met een orkest van meer dan 60 man.

Foto's Lenus van der Broek

Zie ook het complete fotoalbum van Lenus van der Broek