Prachtig galaconcert met Belle Perez

30 oktober 2015 Een prachtig galaconcert mag je wel zeggen. We raken er bijna aan gewend dat mensen zeggen: Dit was het allermooiste concert wat jullie gegeven hebben. Voor de pauze pakte het Harmonie orkest o.l.v. Jan Wijenberg uit met stukken als Windows of the World, met goede solisten op o.a. waldhoorn, piccolo, slagwerk, bugel, fluit, bariton, trombone en alt.sax. Van emotie werd hier en daar een traantje weggepinkt. In The sword and the Crown, waarin de strijd tussen Engeland en Frankrijk werd uitgebeeld, waren hoofdrollen voor o.a. Wallie Hemmes en Marijke Zuurveld op trompet en Arna Duhen op blokfluit en alt. fluit weggelegd. Tussen beide werken even een moment van rust, Maaike Modderman, fluit,  speelde een ontroerend stuk van Morricone.

Na de pauze werd het feest met Belle Perez met haar fantastische gitarist Francesco Palmeri. Er waren zelfs fans uit België aanwezig. Zij hadden meer dan 7 uur hadden gereden. Met haar temprament wist zij het Wolvegase publiek in extase te krijgen, zoals in de video te zien is. Veel mooie foto's zijn gemaakt door Lenus der Broek  Foto's van Lenus. De presentatie was in handen van Tim Zeegers. Wij danken het publiek voor hun komst en hopelijk tot volgend jaar met ???????? We zullen het snel weten.

Voor meer beeldmateriaal, like onze facebookpagina in de gaten.

onderstaande fotos zijn van Lenus vn Broek, Hillie Wijenberg en Roosmarijn Jongstra