Spetterend Galaconcert met Shirma Rouse

Shirma Rouse 2018 4

Stichting Bijzondere Concerten De Stellingwerven organiseerde vrijdag 16 november 2018 in Victoria Park in Wolvega samen met "De Harmonie" het jaarlijkse 'Concert in Harmony'. Ditmaal met Shirma Rouse als gastartiest.

"De Harmonie" stond onder leiding van Jan Wijenberg en de presentatie was in handen van Grietina Bouma. Voor de pauze kon het publiek genieten van een aantal indrukwekkende stukken waaronder 'Celtic Child' en 'The Ghost Ship', daarnaast bracht Maaike Modderman op fluit het solostuk 'Concertino for flute' van Cécile Chaminade ten gehore.

Na de pauze was het tijd voor een swingend gedeelte. Shirma Rouse, onder andere bekend van haar deelname aan 'The Voice of Holland' bracht met haar stem de zaal in beweging. Er werden stukken gespeeld van Aretha Franklin, Avicii en Prince. Shirma Rouse en "De Harmonie" kregen het publiek op de been, er werd flink gedanst! Er kan terug worden gekeken op een zeer geslaagde avond.

Foto's Hillie Wijenberg en Roosmarijn Jongstra