De Harmonie op pad in Maastricht

Maastricht 2019

In het weekend van 25 en 26 mei stonden er leuke dagen op het programma van "de Harmonie". Zaterdag werd er vroeg in de ochtend verzameld op het station van Meppel, om vervolgens met zijn allen de lange reis in de trein naar Maastricht te beginnen.

We verbleven met zijn allen in Stayokay Maastricht aan de Maas. Zaterdagmiddag heeft "de Harmonie" een geslaagd concert gegeven op het Onze Lieve Vrouweplein. Mede door het mooie weer waren er veel mensen op de been en zaten de terrasjes vol, waardoor iedereen van onze muziek heeft kunnen genieten. 's Avonds was het tijd voor de grote Harmonie quiz, georganiseerd door een aantal van onze jonge leden. Het fanatisme en de gezelligheid spatte er vanaf.

Zondagochtend na het gezamenlijke ontbijt was het tijd voor een vrij programma. Het was mogelijk om een wandeling door de stad te maken en er werd het "Flikken Harmonie" spel gespeeld, waarbij het de bedoeling was om aan de hand van aanwijzingen en raadsels die in de stad verborgen waren, zo snel mogelijk de locatie te vinden waar de voorzitter Jan van Delft verstopt was.

Al met al kan "de Harmonie" terug kijken op een zeer gezellig, zonnig en muzikaal weekend.

Foto's Hillie Wijenberg