Snertconcert wederom heerlijk succes

Snertconcert 2020

Na het succes van vorig jaar vond er op 25 januari 2020 in het Linde College te Wolvega wederom een 'Snertconcert' plaats. De gehele muziekvereniging was vertegenwoordigd. Het A-orkest stond onder leiding van Jan Wijenberg, het B-orkest en Slagwerkensemble "Marim Battuta" stonden onder leiding van Cees Leerling. Het L-orkest stond onder leiding van Marja Kremer, voor wie het tevens haar laatste optreden als dirigent van het L-orkest was. Voor en in de pauze trad het dweilorkest van de vereniging, de "Lendebloazers", op. Tijdens de pauze was er tijd voor een heerlijke kop snert en andere lekkernijen waar dan ook zeker van genoten is. Al met al een geslaagde en lekkere avond voor zowel muzikanten als publiek.

Foto's Hillie Wijenberg