De Harmonie start seizoen met nieuwe dirigent

dominicVoor het  A-orkest van De Harmonie uit Wolvega was het niet zomaar een start van het seizoen. Het was de eerste normale repetitie met de nieuwe dirigent.

Het stokje van Jan Wijenberg wordt overgenomen door Dominic Sierat. Voor de repetitie werd het contract ondertekend.Dominic Sierat is  afkomstig uit Westzaan en beroepsmatig actief als dirigent en trombonist. Na het ondertekenen van het contract konden de leden, na een lange periode van geen repetities of met minder mensen repeteren, eindelijk weer muziek maken. Vijf nieuwe leden hadden zich recent aangemeld: twee trombonisten, een saxofonist, fluitist en een celliste. Het A-orkest gaat zich voorbereiden op het galaconcert op 11 december.

Mocht je enthousiast zijn geworden over onze vereniging, dan kun je je altijd aanmelden. Wij zijn nog op zoek naar klarinettisten, maar natuurlijk ben je als bespeler van vrijwel ieder instrument welkom bij onze vereniging.