Archief 2016

Concert in Harmonie daverend succes

De Stichting Bijzondere Concerten De Stellingwerven organiseerde vrijdagavond in Victoria Park in Wolvega samen met de muziekvereniging "De Harmonie" in Wolvega het 'Concert in Harmony'

In het nieuw gestoken Harmonie speelt in Lindestede

De Harmonie gaf woensdag avond 22 juni een concert in verpleeghuis Lindestede in Wolvega. Dankzij sponsorbijdragen van Poiesz, Monica’s Sporttiek en Riksma Woonmode zijn het A-orkest en het startorkest gehuld in nieuwe rode blouses.

Riksma Woonmode verrast Startorkest met nieuwe blouses

Afgelopen zaterdag verraste Riksma Woonmode het Startorkest met nieuwe blouses.

Het was een complete verrassing voor de leden van het Startorkest en de aanwezige bestuursleden.
Gea Riksma heeft al jaren de kleding van De Harmonie onder haar beheer en ook verzorgt Riksma Woonmode ieder jaar bij het Galaconcert de aankleding van het podium.
Om Gea en Peter te bedanken was er zg een optreden gepland van het Startorkest op de Open Dag van Riksma Woonmode.
Tot ieders verrassing werd het optreden onderbroken door Gea en Peter.
Zij hadden voor alle leden van het Startorkest prachtige blouses.
Namens de gehele Harmonie hartelijk dank voor dit geweldige cadeau.
Vanaf nu kunt u het Startorkest bewonderen in een prachtige rode blouse van Riksma Woonmode.

Harmonie verwarmt publiek met valentijns-concert

'Buiten koud, binnen warm'. Dat was het toepasselijke thema van het Valentijns-concert van onze vereniging De Harmonie.

Voor het talrijke publiek traden alle orkesten op. De middag begon met het verwelkomen van de bezoekers met de vrolijke noten van het dweilorkest
De Lendebloazers. De slagwerkers van Marim Battuta onder leiding van Cees Leerling gaven de aftrap van het concert. Vervolgens trad het startorkest
op onder leiding van Marja Kremer. Na de pauze trad het A-orkest onder leiding van Jan Wijenberg op.