Archief 2017

Concert 2017 met Thomas Berge een groot feest

Samen met de Stichting Bijzondere Concerten De Stellingwerven organiseerde "De Harmonie" o.l.v. Jan Wijenberg afgelopen vrijdagavond het jaarlijks galaconcert 'Concert in Harmony'. Door omstandigheden moest het concert plaatsvinden in een grote tent. Bijna 500 bezoekers genoten van een fantastisch programma.. De presentatie werd deze avond verzorgd door Grietina Bouma

Thomas Berge en Harmonie Wolvega

Kon ik nog maar even bij je zijn

meer  video's en foto's>>>>

De Harmonie bezoekt Lindestede met het A en Startorkest

Woensdagavond 5 juli hebben het A - en Startorkest van  "De Harmonie" een concert verzorgd in woonzorgcentrum Linde Stede van Meriant in Wolvega. Het Startorkest opende het concert met een aantal solistische optredens.  Complimenten aan de solisten. Na dit optreden werd Marja Kremer in het zonnetje gezet. Ze neemt na ruim 25 jaar afscheid als dirigent van het startorkest. Marja Bedankt !!!! Hildo Flierman zal na de zomervakantie het dirigeerstokje van Marja overnemen.

Daarna speelde het A-orkest samen met het Startorkest o.l.v. Jan Wijenberg samen enkele stukken.

Na de pauze besloot het A-orkest het concert met een aantal prachtige nummers waaronder Morricone's Melody, Soldaat van Oranje en Indiana Jones.

dodenherdenking 4 mei 2017

Belangstellenden voor de herdenkingsplechtigheid in Wolvega verzamelden zich rond half acht bij de ingang van de algemene begraafplaats aan de ingang van de Hortensiastraat. De stille tocht leidde langs de graven van burgers en militairen. De officiële kranslegging werd verricht door wethouder Jack Jongebloed. Schoolkinderen, dit jaar van OBS De Heidepolle, zegden een gedicht op. Gelijktijdig vond er een officiële kranslegging plaats bij het Indië-monument.
De muziek werd verzorgd door muziekvereniging De Harmonie o.l.v. Marja Kremer. Wallie Hemmes speelde ‘The Last Post’ .

Harmonie beleeft topdag op jubilieum festival Schiermonnikoog.

Zaterdag 10 juni vertrok muziekvereniging “De Harmonie” met een bus vol met 70 muzikanten richting de boot naar Schiermonnikoog om daar deel te nemen aan het muziekfestival wat daar ieder jaar wordt gehouden.Na aankomst op het eiland kon iedereen eerst genieten van het mooie weer en de muziek die overal werd gehouden. Uiteraard gingen de meeste muzikanten ook kijken en luisteren bij het concert van de KMKJWF waar de dirigent van DeHarmonie, Jan Wijenberg bij speelt. Daarna was het voor het A-orkest tijd om in te spelen voor hun deelname aan het festival. Na het inspelen kon het A-orkest onder leiding van Jan Wijenberg, plaats nemen op het podium waar zij vol overgave Riverdance (Bill Whelan, arr. Johan de Meij) hebben uitgevoerd.

Jeugdag 2017 weer een daverend succes

De Harmonie organiseerde afgelopen zaterdag in het Linde College in Wolvega har 27ste jeugddag. 's Middags waren er diverse repetities en spelletjes.
Na een heerlijke frietmaaltijd waren er 's avonds optredens voor de ouders, familie en kennissen.
Het begon met een optreden van het startorkest onder leiding van Marja Kremer, het tweede orkest van De Harmonie waarin ook de proeflesleerlingen en de leerlingen van vorig jaar meespeelden.
Verder was er een optreden van het Drum Case Ensemble, slagwerksnuffelaars, en de slagwerkgroep Marin Battuta onder leiding van Cees Leerling.

(Foto: Lenus van der Broek en Roosmarijn Jongstra)

Moederdagconcert een warm familieconcert

Een gezellig en afwisselend concert waar alle onderdelen van "De Harmonie"
te bewonderen waren.
Het start orkest o.l.v. Marja Kremer, Marim Batutta o.l.v. Cees Leerling
en het A orkest o.l.v. Jan Wijenberg.
Trots mogen we zijn op zoveel muzikanten en zoveel jeugd.

Krokus concert

DSC 6128

Wolvega - Muziekvereniging De Harmonie en Interkerkelijke zanggroep Our Choice uit Wolvega gaven zaterdagavond 4 maart een concert in het Linde College in Wolvega.