Super gezellige jeugddag Harmonie

De 23 ste jeugddag was weer super geslaagd.
Mede door het fantastische weer was de 23ste editie van de jeugddag weer  zeer geslaagd. Ongeveer 50 kinderen verzamelden zich bij het Linde College. Ze werden in twee groepen verdeeld. De eerste groep mocht direct aan de slag met muziek maken. Onder leiding van Marja Kremer werd er  van alles geoefend voor het concert 's avonds. In deze groep zaten leerlingen van de proeflessen , die net 5 lessen hadden gehad, leerlingen die al wat langer bezig zijn maar nog niet in het startorkest spelen en leerlingen van het startorkest. Dus een gemêleerd gezelschap muzikanten.

De andere groep mocht mee naar buiten, waar levend Cluedo gespeeld werd. Omdat de hele dag het thema Disney had meegekregen stond ook dit spel in het teken van Disney en moest de moord op Mickey Mouse opgelost worden. Fanatiek werden de vragen gesteld aan de Disney spionnen die rondliepen en uiteindelijk werd de moord gelukkig opgelost.

Na heerlijke patat en een ijsco gingen de slagwerkers aan het werk met Cees Leerling. De rest van de groep mocht weer naar buiten en er werd nog een leuk spel gespeeld. Waarna iedereen al weer snel naar binnen moest voor de start van het concert.

Tijdens dit concert, met een groot publiek van ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes en bekenden, lieten de proeflesleerlngen zich horen, de leerlingen en het startorkest en uiteraard Marim Battuta en Marim Battuta 2. Het orkest stond onder leiding van Marja Kremer en Marim Battuta onder leiding van Cees Leerling. Al met al een heel geslaagd en leuk concert en samengevat een super geslaagde jeugddag. Met dank aan de dames van de organisatie. Top!
Voor meer foto's klk op >>