Opbrengst Poiesz Jeugd sponsor actie 2021

liam

De 16e Jeugd Sponsor Actie van Poiesz supermarkt heeft plaatsgevonden van 15 februari tot en met 11 april 2021. Muziekvereniging "De Harmonie" deed hier ook aan mee. En wat hebben onze leden en mensen die de vereniging een warm hart toedragen weer massaal muntjes in onze koker gedaan! Super!

Vandaag is jeugdlid Liam Akkermans, als afgevaardigde van de vereniging, naar de Poiesz supermarkt in Wolvega gegaan om de cheque in ontvangst te nemen.

Niet wetende welk bedrag er op de cheque zou staan, waren we dan ook blij verrast, toen bleek dat Liam een cheque ter waarde van € 989,- in ontvangst mocht nemen. Met de opbrengst van deze actie kunnen we leuke activiteiten voor onze jeugd gaan organiseren zodra het allemaal weer mag en leuke muziek aanschaffen zodra we weer muziek mogen gaan maken!

Wij willen Poiesz Supermarkten heel erg bedanken dat we hebben mogen meedoen aan deze actie en uiteraard ook alle mensen die de Harmonie gesteund heeft met deze actie! Hartelijk bedankt!!