Sponsoren

"De Harmonie" heeft een aantal bedrijven om zich heen verzameld die het orkest een warm hart toe dragen. De bedrijven steunen "De Harmonie" in financiële maar ook in andere opzichten. Wij willen u graag laten kennismaken met deze bedrijven en u erop wijzen dat onderstaande bedrijven een begrip zijn in Wolvega en omstreken die staan voor kwaliteit, duurzaamheid en continuïteit. Kortom "De Harmonie" nodigt u uit om eens een bezoekje te brengen aan onderstaande bedrijven.

Poeisz facebook

Poiesz sponsort onze jeugd

De Harmonie is dit jaar ingeloot in de Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten. Dit betekent kans op een grote geldprijs, afhankelijk van de hoeveelheid muntjes die klanten sparen en in aan De Harmonie schenken. We hopen dat er zoveel mogelijk "fans" van De Harmonie gaan winkelen bij Poeisz en zo dus onze vereniging helpen.  

Rabobank De Stellingwerven  sponsor van "De Harmonie"

"De Harmonie" is erg trots en blij met deze vaste steun van een stabiele sponsor. Het beeldmerk van de bank zal dan ook op belangrijke evenementen en concerten die door de vereniging georganiseerd worden duidelijk te zien zijn.Riksma Woonmode sponsort al vele jaren het galaconcert

Door het leveren van de stoffering van het podium en de professionele montage daar  is Riksma Woonmode een belangrijke partij in het slagen van het jaarlijks gala-concert van "De Harmonie" 
   

After Pay:

Afterpay is een trouwe sponsor van ons Galaconcert. 

Bestellen, ontvangen, zien, en  dán pas betalen wat je wilt houden!  Daarmee maakt AfterPay het online kopen van producten, diensten, reizen, tickets en nog veel meer, wel héél veilig en aangenaam! En…achteraf betalen met AfterPay is zóóó gemakkelijk. 


  Unive los Logo RGB PNG

UNIVÉ:

UNIVÉ sponsort ons jaarlijks met een vast bedrag. In ruil daarvoor zijn wij regelmatig te gast op het UNIVÉ sponsor concert.

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die u niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid. Ook voor de mensen om u heen. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. In de regio zitten we nog steeds. En daar blijven we ook.

 

Heiwo

HEIWO:
 

Heiwo steunt onze vereniging in veel opzichten. Opslagplaats voor podiumdelen, onderhoud slagwerkvervoer, sponsoring Concert in Harmony en ga zo maar door, We zijn trots dat we dit mooie bedrijf aan onze vereniging hebben verbonden. 

Als transporteur of eigen vervoerder bent u gebaat bij carrosseriebouw met rendement. Daarom is Heiwo uw carrosseriebouwer van trailers, truckbakken en aanhangwagens. Unieke oplossingen als mega-luchtvrachttrailers en bandlossers, Heiwo levert ieder type carrosserie op maat, van laadvloer tot distributiebak. Denk aan transportoplossingen voor onder meer bloemen, voedingsmiddelen, luchtvracht en vleesvervoer. Trailerbouw bij Heiwo staat garant voor een betere terugverdientijd. 

Hegro

HEGRO:

Dankzij de sponsoring van Hegro kan De Harmonie zich nog beter "etaleren" op op Galaconcert. 
Hegro is al 42 jaar dé leverancier van winkel- en etalagematerialen: Van etiketten, prijstangen, kantoorartikelen en nog veel meer. Bezoek www.hegrowolvega.nl voor het complete assortiment.