Galaconcert

Zaterdagavond 15 oktober 2022 hebben wij ons jaarlijkse Galaconcert gehouden in Victoria Park Wolvega met gastartiesten Peter Douglas en Johnny Rosenberg. Ruim 400 bezoekers hebben mogen genieten van het prachtige concert. Het concert werd geopend door dirigent Dominic Sierat. Daarna heeft hij afscheid genomen en het stokje overgedragen aan onze nieuwe dirigent Ronald Slager. De avond werd gepresenteerd door Ken Besuijen. 

Wij stonden stil bij het 125-jarig bestaan van onze vereniging. Wethouder Roelof Theun Hoen heeft een koninklijke erepenning overhandigd aan onze voorzitter en ons oudste lid van de vereniging. 

In het programma voor de pauze hebben wij diverse muziekstukken gespeeld: Jubilation Overture, Queen Symphonic Higlights, Oregon en Pilatus Mountain of Dragons. Ook heeft soliste Sterre op Xylofoon het muziekstuk Chopsticks gespeeld onder begeleiding van het orkest. 

Na de pauze was het tijd voor Douglas en Rosenberg. Zij brachten een ode aan Frank Sinatra en Michael Bubl√© met hits als (I did it) My Way, (Theme from) New York, New York en nog veel meer

Wij hebben genoten en kijken uit naar het volgende galaconcert. Iedereen bedankt die erbij aanwezig waren en hopelijk tot volgend jaar! 

Hieronder een impressie van het concert. De foto’s zijn gemaakt door Lenus van der Broek en Roosmarijn Jongsma. Op onze Facebook staat het uitgebreide fotoverslag en zijn enkele video’s van het concert terug te kijken.