Galaconcert

Op zaterdag 14 oktober 2023 gaven wij ons jaarlijkse galaconcert in Victoria Park in Wolvega met gastartieste zangeres Ellen Vos. De presentatie van de avond werd verzorgd door Karst Berkenbosch. Het concert werd geopend met het prachtige muziekstuk: Alvamar Overture, gevolgd door ‘The Legend of Amaterasu’. Bij dit muziekstuk werden mooie filmbeelden afgespeeld die aansloten op de sfeer van de muziek. Afsluitend voor de pauze speelden wij het muziekstuk Pompeii. 

Na de pauze deed zangeres Ellen Vos haar intrede. Samen met haar hebben wij verschillende muziekstukken gespeeld: The World Is Not Enough, Somebody to Love, Gabriella’s Sang, Hallelujah, A Tribute to Amy Winehouse en als toegift Hey Jude! Wij hebben enorm genoten en aan de reacties van het publiek te horen was de avond weer een groot succes! Bedankt voor uw aanwezigheid. 

Hieronder een sfeerimpressie van de avond, een kleine greep uit de prachtig geschoten foto’s van fotografe Roosmarijn Jongstra. Op de Facebookpagina van ons kunt u meer foto’s bekijken. Ook staan hier enkele prachtige video’s op van de muziekstukken die wij gespeeld hebben.