Markus-Passion

De Harmonie biedt series van 10 proeflessen aan op een instrument naar keuze. (mits voorradig). En we maken het nog leuker door een miniorkestje m et een concertje te organiseren als leuke aflsuiting (afhankelijk van de periode waarin de proeflessen plaatsvinden). Aan de proeflessen zit een kleine bijdrage van €20 per persoon.

In overleg zijn andere vormen voor proeflessen ook mogelijk. Voor meer informatie over proeflessen kunt u contact opnemen via proeflessen@harmoniewolvega.nl, of vul onderstaande formulier in.

In de week voor Pasen, de stille week, zal muziekvereniging De Harmonie Wolvega o.l.v. dirigent Ronald Slager een bijzonder werk uitvoeren: De Markus-Passion! Samen met twee zangers en een evangelist vertolkt het orkest een uur lang het lijdensverhaal van Christus zoals beschreven in het evangelie door Markus. Het evangelie wordt in het Nederlands verteld door Jan van Delft. De koralen worden in het Duits gezongen door Ellen Vos en Ben Brunt, met de Nederlandse vertaling op het scherm.

De Markus-Passion is de eerste ooit speciaal voor blaasorkesten geschreven. Deze prachtige compositie is zeer toegankelijk en indrukwekkend en ontroerend tegelijk.

Woensdag 27 maart van 20:00-21:00. Zaal open vanaf 19:30.
Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen.
Kaarten a €10.00 aan de zaal of hier reserveren.

Van harte aanbevolen!

Tickets bestellen