Talentorkest van start

Het Talentorkest
De Harmonie gaat met iets nieuws beginnen. We hadden altijd een B orkest, wat eigenlijk een benaming was van een opleidingsorkest. We gaan het orkest anders noemen, maar ook anders vorm geven.

Voor Wie
Het Talent-Orkest is er vooral voor mensen die al wel eens een muziekinstrument hebben gespeeld. Het maakt niet uit hoe goed je kunt spelen, iedereen kan een partijtje meeblazen. Leeftijd maakt niet uit: jongeren en volwassenen zijn allemaal welkom! Ook als je nog nooit gespeeld hebt kun je je aanmelden. Mogelijk starten we in de loop van dit seizoen ook met een Nij Talent-orkest. 

Wanneer?
Het Talent-Orkest gaat vanaf 2 oktober 2024 spelen op woensdagavond om 18.30 uur (elke 2 weken). Lindecollege Wolvega. Dirigent Richard de Vos gaat het orkest begeleiden en dat is een garantie voor muziekplezier! Kom op 2 oktober eens kijken en misschien ook al meedoen!
 
 
Moet ik zelf een instrument hebben?
Dat mag, maar dat hoeft niet. Als je gaat meedoen en lid wordt van de Harmonie, kun je een instrument in bruikleen krijgen.
 
 
Wat kost dat?
De kosten voor het meespelen in het Talent-Orkest zijn 15 Euro per maand (incl instrument in bruikleen). Je bent dan ook lid van de Harmonie. In overleg is het mogelijk om muziekles te krijgen bij een van onze vakdocenten. Daarvoor moet je wel nog apart betalen.
 
 
Meer informatie:
Neem contact op met dirigent Richard de Vos (talenten@harmoniewolvega.nl) of kom langs op woensdag 2 oktober om 18.30 uur in het Lindecollege in Wolvega.